Новини

Tiny House ціла субкультура, представники якої своїми руками будують компактні пересувні будинки. Такі пересувні будинки - одна з типових рис американської культури. Мобільність - їх головна перевага. Це можливість виїхати куди-небудь на природу, при цьому не носити палатки, а також заощадити на готелях.

У третьому кварталі 2018 року 1371 домогосподарство встановило сонячні панелі. Всього за минулих 9 місяців 2018 року встановлено 3000 приватних станцій, а це в 2,5 рази більше, ніж за аналогічний період 2017 року.

Ми відкрили своє представництво у місті Рівне та стали доступнішими для жителів північного заходу України.

Вчені з Університету Британської Колумбії розробили прототип сонячної панелі, яка може ефективно працювати у похмуру погоду.

Компанія Solar-Tech відкрила філію в місті Берегово і стала більш доступна для західної України.

Компанія Solar-Tech взяла участь на IV Міжнародній спеціалізованій виставці «СЕТ-2018» в Рівному, що пройшла 14 червня.

Японська компанія Eco Marine Power (EMP) у 2019 році збирається вперше провести випробування сонячних вітрил для морських судів. Особливістю таких вітрил є те, що вони використовують енергію вітру і сонця одночасно.

Наша команда монтажників відчула себе швидкою технічною допомогою в той час, коли по Одеській області пропала електроенергія у зв'язку зі складними погодними умовами. Ситуація була ускладнена ще й тим, що обірвані дроти почали розкрадати. Все це призвело до тривалої відсутності електроенергії, приблизно місяць у люди були без електроенергії. Встановлення сонячної електростанції вирішило це питання.

Польський стартап Saule Technologies готується першим вивести на ринок інноваційні сонячні панелі, виготовлені за технологією на основі перовскітів.

Німецькі вчені з Йенського університету представили свою розробку розумного скла, яке може обігрівати приміщення за рахунок само затінення і поглинання тепла сонячних променів. Розробка знаходиться на фінальній стадії і на даний момент йде підготовка до серійного випуску.