Мережева сонячна електростанція 30 кВт під "зелений" тариф, Київ.



Мережева сонячна електростанція для продажу надлишків електроенергії за «зеленим» тарифом, встановлена інженерами Solar-Tech в передмісті Києва. Цей проект побудований на базі двох інверторів Afore 10 кВт і 20 кВт. Для установки необхідної кількості сонячних панелей було використано три площини, розташовані за трьома різними сторонами світу. Обидва інвертора підключені до моніторингу для контролю продуктивності станції.

Гарантія на інвертори становить 10 років, на сонячні панелі 5 років, на монтажні роботи 2 роки + 3 роки при укладанні сервісного договору. Термін служби станції не менше 25 років.

Ми впевнені, що станція не тільки компенсує витрати на утримання цього триповерхового будинку, а й заробить господареві на хороший відпустку і на шубу для дружини, а може навіть дві. Але ми відмовили власника від майбутньої покупки шуби з натурального хутра, оскільки ми за збереження природи! Бережіть природу, долучайтесь до використання екологічно чистих джерел енергії та замовляйте сонячні електростанції у нас!


Комплектація системи:


Продуктивність системи:

Генерація електроенергії станцією Період
Весняний Літній Осінній Зимній
За місяць, кВт*год 2741-4800 5020-4420
3092-760
458-1250
За рік, кВт*год 33 900

 

замовити консультацію